Κοντινες εκδρομες

Η Ναύπακτος προσφέρεται για θαλάσσιο τουρισμό, αφού ο επισκέπτης, εκτός από τις βαθύσκιωτες παραλίες της πόλης (Ψανή : Δυτική παραλία, Γρίμποβο : Ανατολική παραλία) μπορεί να επισκεφτεί πολλές όμορφες ακτές με κρυστάλλινα νερά σε κοντινή απόσταση. Η Ρίζα και η Μακύνεια στα δυτικά, αμμώδεις και αβαθείς, και οι παραλίες των γραφικών παραλιακών χωριών της Φωκίδας (Χιλιαδού– αμμώδης, Μοναστηράκι, Σκάλωμα, Μαραθιάς, Σεργούλα– βοτσαλώδεις) θα καλύψουν τα γούστα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.
Την καλοκαιρινή περίοδο οργανώνονται και mini κρουαζιέρες από την Ναύπακτο προς το πανέμορφο νησάκι Τριζόνια με το θαυμάσιο φυσικό λιμάνι καθώς και εκδρομές προς τα αξιοθέατα του Μεσολογγίου.
Για όσους αναζητούν εναλλακτικές δραστηριότητες στις διακοπές τους, μπορούν να δοκιμάσουν rafting, canoeing, kayak στον ποταμό Εύηνο, αλλά και kite surf, paintball, ή ιππασία.
Για τους φυσιολάτρες η Ορεινή Ναυπακτία με τα πυκνά δάση, τις ρεματιές και τα γραφικά χωριά είναι ο απόλυτος προορισμός. Διασχίστε τις κατάφυτες πλαγιές με το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή ακόμα και πεζοπορώντας στις ειδικές διαδρομές-μονοπάτια.
Η ευρύτερη περιοχή είναι γνωστή και για τα πολυάριθμα μοναστήρια της, σημαντικότατα μνημεία της θρησκευτικής μας κληρονομιάς και πόλο έλξης για ορθόδοξους Χριστιανούς απ’όλο τον κόσμο (Μονή Παναγίας Βαρνάκοβας, Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρος, Μονή Παναγίας Αμπελακιώτισσας, Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, Μοναστήρι Αγ.Αυγουστίνου και Σεραφείμ Σαρώφ).
Κι αν θέλετε απλά να χαλαρώσετε, απολαύστε το καφεδάκι σας κάτω από την σκιά των πλατανιών ή το φαγητό σας στα εξαιρετικά εστιατόρια της περιοχής.
Για τους φανατικούς της νυχτερινής διασκέδασης το λιμάνι φοράει τα καλά του και υποδέχεται όλους τους επισκέπτες όπου κατακλύζουν τους δρόμους του λιμανιού έτοιμοι να διασκεδάσουν.

Κράτηση
Παροχές

Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

για το ξενοδοχείο μας, τη Ναύπακτο και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 to top