Υπηρεσίες

Μυοχαλαρωτικό μασάζ / Relaxing massage

Συνδυασμός χαλαρωτικών μαλάξεων σώματος, που λειτουργεί καταλυτικά στην ψυχική & σωματική χαλάρωση και ευεξία

35 min : 25€
60 min : 40€

Μυοχαλαρωτικό μασάζ με κρέμα ανάπλασης δέρματος / Relaxing massage with emollient cream

Συνδυασμός χαλαρωτικών μαλάξεων σε όλο το σώμα , με την χρήση ειδικής κρέμας που αναπλάθει και ενυδατώνει εις βάθος την επιδερμίδα

35 min : 30€
60 min : 40€

Αθλητικό μασάζ / Sports massage

Ειδική μορφή μάλαξης σέ όλο το σώμα,που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη διόρθωση προβλημάτων και ανισορροπιών που προκαλούνται από την επαναλαμβανόμενη και έντονη σωματική δραστηριότητα. Απευθύνεται σε αθλητές και όχι μόνο, ενώ η εφαρμογή του, πριν και μετά την άσκηση, μπορεί να ενισχύσει την απόδοση, να βοηθήσει στην αποκατάσταση και να αποτρέψει τραυματισμούς.

50 min: 40€

Μασάζ αρωματοθεραπείας/ aromatherapy massage

Μασάζ ήπιας πίεσης σε όλο το σώμα ,το οποίο σε συνδυασμό με τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, ευεργετεί όλο το σώμα, προκαλώντας ένα αίσθημα γαλήνης και ευεξίας. Τα αιθέρια έλαια στην αρωματοθεραπεία έχουν την ιδιότητα να βοηθούν σε ψυχικό αλλά και σε νοητικό επίπεδο, φέρνοντας την ισορροπία, καθώς απορροφούνται από τους πόρους του δέρματος και η μυρωδιά τους επιδρά ευεργετικά στον εγκέφαλο.

35 min : 30€
60 min : 45€

Λεμφικό μασάζ / Lymphatic massage

Θεραπευτικό μασάζ το οποίο αποτοξινώνει και βοηθά σημαντικά στη μείωση των οιδημάτων.Γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Θεωρείται ιδανικό για την ανακούφιση των πρησμένων ποδιών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικου

50 min : 40€

Μασάζ με ηφαιστειακές πέτρες / Hot stones massage

Χαλαρωτικο μασάζ με ζεστές ηφαιστειογενείς πέτρες που έχουν την ιδιότητα να διατηρούν υψηλή θερμοκρασία για πολλή ώρα. Εφαρμόζεται στον κορμό και τα άκρα και βοηθάει στην ταχύτερη αιμάτωση των μυών με στόχο την άμεση ανακούφιση από τους πόνους. Οι ζεστές πέτρες χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν μία σειρά σωματικών και ψυχολογικών ενοχλήσεων, όπως το στρες, η κατάθλιψη, η δυσμηνόρροια, η ισχιαλγία, ενοχλήσεις στο μυϊκό και κυκλοφορικό σύστημα . Επιπλέον, το μασάζ με ζεστές πέτρες έχει πολλά οφέλη για το δέρμα, καθιστώντας το πιο απαλό, λαμπερό και ελαστικό.

60 min : 45€

Μασάζ κυτταρίτιδας / Cellulite massage

Εξαιρετικά δυναμικές τεχνικές μάλαξης με ένα μείγμα φυσικών αιθέριων ελαίων που δημιουργούν υπεραιμία, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, κινητοποιούν την λέμφο συντελώντας έτσι στην απομάκρυνση των τοξινών και τελικά στην λείανση της όψης του δέρματος. Η χρήση βεντουζών συμβάλει στο καλύτερο αποτέλεσμα της θεραπείας που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και την νεανική κυτταρίτιδα.

20 min : 30€

Μασάζ για εγκύους / Massage for pregnant women

Ο συγκεκριμένος τύπος μάλαξης βοηθά στη μείωση του πόνου του σώματος, μειώνει τις ορμόνες του στρες και χαλαρώνει την ένταση των μυών. Το μασάζ εγκυμοσύνης μπορεί ακόμη να αυξήσει τη ροή του αίματος, η οποία είναι αρκετά σημαντική για να διατηρηθεί το λεμφικό σύστημα σε μέγιστη απόδοση, αποβάλλοντας τις τοξίνες και τα οιδηματα από το σώμα.

60 min : 40€

Μασάζ Ρεφλεξολογίαs / Reflexology massage

Η ρεφλεξολογια είναι ένα θεραπευτικό μασάζ που βασίζεται στους μεσημβρινους του σώματος. Εφαρμόζεται στα πέλματα και στις παλάμες και συμβάλλει στην αυτοθεραπεια του οργανισμού και στην γενικότερη υγεία.

30 min : 35€

Νευρομυϊκό μασάζ (δυνατότητα χρήσης κατ’επιλογήν θερμαντικής κρέμας) / Deep tissue massage (optional use of heating cream)

Θεραπευτικό μασάζ με μάλαξη αργών κινήσεων και έντονη πίεση σε όλο το σώμα ,ώστε να προσεγγίσουμε τους εν τώ βάθει μύες και τον συνδετικό ιστό.
Ανακουφίζει από χρόνιους πόνους. Εφαρμόζεται κατ’ επιλογή με την χρήση ελαίων ή θερμαντικής κρέμας.

30 min : 35€
60 min : 45€

Μασάζ πλάτης-αυχένα-κεφαλής / Back-Head massage

Θεραπευτικό μασάζ με νευρομυικη μάλαξη πλάτης, ώμων, αυχένα, κεφαλής, που «απενεργοποιεί» τους πονοκεφάλους και βοηθάει να ανταποκριθούμε καλύτερα στις σωματικές & διανοητικές απαιτήσεις της καθημερινότητας.

30 min : 25€

Μασάζ ποδιών / Legs massage

Θεραπευτικό μασαζ με μάλαξη στα κάτω άκρα , μπροστά και πίσω
30 min : 25€

Μασάζ κοιλιάς & παχέος εντέρου (ανακουφιστικό για την δυσκοιλιότητα) / Belly & colon massage (relieves constipation)

Θεραπευτικό μασάζ το οποίο ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και το κοιλιακό άλγος, αυξάνοντας την κινητικότητα του. Στοχεύει στην αποβολή τοξινών, τη νευρομυϊκή αποφόρτιση της περιοχής και την αποβολή αρνητικής ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο ελευθερώνεται το σώμα από τα φορτία και οδηγείται στην αυτοθεραπεία.Βοηθάει και πολλές φορές θεραπεύει παθήσεις όπως: προβλήματα γυναικείας γονιμότητας, πόνους περιόδου, δυσπεψία, οισοφαγική παλινδρόμηση, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ανορεξία, πρήξιμο, στομαχόπονο κ.α.
30 min: 25€

HAMMAM

Χαμάμ με ατμό / χρωματοθεραπεία 15€
Χαμάμ αρωματοθεραπείας / αλατοθεραπεία 20€

Κράτηση
Παροχές

Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

για το ξενοδοχείο μας, τη Ναύπακτο και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 to top